kersen recepten

Recepten met kersen

stokbrood mozzarella kip kersen

2 bollen buffelmozzarella 200 g kersen 1 ambachtelijk stokbrood 100 g botersla 150 g gerookte kipfilet (vleeswaren) 15 g basilicum

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Gebak

clafoutis limousin kersengebak

500 g kersen (vers ontpit of uit pot) 250 ml melk 75 g bloem 3 eieren 75 g suiker 8 g vanillesuiker (zakje) 1 mespunt …

bron: Albert Heijn
15 min
6 personen
Nagerecht

schapenkaas kersencompote

400 g verse kersen (of uit pot) 2 dl rode wijn (DroĆ« Rooi) 1 takje verse rozemarijn 60 g suiker 4 sneetjes muesli-notenbrood …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Nagerecht

omgekeerde appeltaart

125 g bloem 70 g boter 50 g poedersuiker 1 ei 200 g kersen (diepvries) 6 volzoete appels (bijv. pink lady) 3 el …

bron: Albert Heijn
20 min
8 personen
Nagerecht

roomrijstpudding warme kersensaus

½ liter volle melk 100 g dessertrijst (pak 400 g) 1 zakje vanillesuiker 4 blaadjes witte gelatine 2 el amaretto …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Nagerecht

new york cheesecake luxe

200 g digestive crunchy (koekjes, rol à 300g) 100 g roomboter 1 citroen 600 verse roomkaas naturel 175 g fijne kristalsuiker 250 …

bron: Jumbo
105 min
4 personen
Nagerecht

kersenmousse

1 eiwit op kamertemperatuur 2 gelatineblaadjes 50 g griessuiker 280 g kersen 10 cl slagroom om op te kloppen

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

kersentruffels

350 g witte chocolade 100 ml slagroom 1 el suiker 1 scheutje kersenlikeur 90 g koude boter 150 g kersen (diepvries) 500 g melkchocolade 100 …

bron: 24Kitchen
2 uur
24 personen
Nagerecht

kersen ricottamousse

3 blaadjes witte gelatine 40 g kersen zonder pit ( 4 kersen voor het garneren) 200 ml slagroom 40 g suiker 8 g …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Nagerecht

port gemarineerde kersen limoen mascarpone

500 g verse kersen (zonder pit) 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Nagerecht

luikse wafels slagroom kersen

100 g boter (op kamertemperatuur) 30 g suiker 8 g vanillesuiker (zakje) ½ tl zout 1 ei (op kamertemperatuur) 4 …

bron: Albert Heijn
25 min
6 personen
Nagerecht

peermilkshake

2 peren 300 ml volle melk 6 eetlepels hazelnootpasta (pot a 400 g) 250 ml volle yoghurt 2 eetlepels honing 4 takjes …

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Gebak

schwarzwalder kirsch petitfours

4 eieren 100 g fijne kristalsuiker ½ tl zout 100 g zelfrijzend bakmeel 150 g boter 150 g poedersuiker 1 el cacaopoeder 2 …

bron: Albert Heijn
2uur
16 personen
Nagerecht

crumble rode vruchten speculaas

100 g bloem 150 g blonde kandijsuiker 3 eetlepels gemalen amandelen 100 g koude, gezouten boter 500 g rode vruchten naar keuze (behalve …

bron: Delhaize
min
4 personen
Nagerecht

kersensmoothie

1 pot kersen zonder pit op siroop (350 g) 3 dl volle yoghurt 1 dl slagroom 250 g ijsblokjes 2 eetlepels suiker

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

hertenbiefstuk portsaus

4 hertenbiefstukken 380 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 150 ml tawny port 250 g kersen (diepvries, doosje 250 g) 3 takjes tijm …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Ontbijt

brioche hazelnootpasta kersen

2 g boter om in te vetten 1 blik super croissantdeeg (koelvers) 100 g Nutella 250 g kersen (diepvries)

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Nagerecht

flensjes kersen

75 g bloem (gezeefd) 2 eieren 150 ml melk 3 eetlepels zonnebloemolie 100 g mascarpone (verse kaas) 2 zakjes …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

spinaziesalade kersen basilicum

15 g basilicum 3 el wittewijnazijn 6 el extra vierge olijfolie 2 sjalotten 50 g hazelnoten 200 g gesneden snijbonen 300 g …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Nagerecht

clafoutis

300 gr kersen 150 gr bloem 4 eetl suiker snufje zout 2 eieren 250 gr zure room Klontje boter

bron: Leuke Recepten
45 min
- personen