600 g vastkokende aardappelen 300 g rauwe bieten 2 tl karwijzaad 4 el bloem 4 el olijfolie 2 uien 1 courgette 320 g …
6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, pakje) 6 eieren 125 g crème fraîche (bekertje) 1 groene kool 250 g …
1 tl karwijzaad 350 g kikkererwten 1 teen knoflook 3 el sesamolie 400 g geraspte bietjes
1 citroen 1320 g schouderkarbonade zonder been 4 el olijfolie 5 tenen knoflook 1 el venkel- of karwijzaad 0,5 tl versgemalen chili (met …
200 g Comté 200 g verse fijne groentemengeling naar keuze (radijzen, worteltjes, groene miniasperges, venkel, gele biet ...) 1 koffielepel …
2 bloemkolen (de roosjes) 240 g gekookte kikkererwten suikermais 50 cl kokosmelk zwarte peper 0,5 bosje koriander 3 eetlepels …
1 kleine pompoen 1 ui (in parten) 4 struiken witlof (gehalveerd) 50 g walnoten (grof gehakt) 4 el olijfolie 1 tl …
1 witte kool zout 1 ui 400 g half-om-halfgehakt 1 theelepel karwijzaad nootmuskaat (versgemalen) peper kerriepoeder 2 …
25 g boter 1 zoete ui (grofgesnipperd) 1 eetlepel milde paprikapoeder 1 blikje tomatenpuree (70 g) 750 g verse …
½ zak winterpeen (a 1 kg) 1 kleine knolselderij (geschild) 2 uien (in parten) 1 rode ui (in parten) 12 tenen …
4 kippenbouten 3 el olie 1 kg aardappelen met rode schil 4 rode uien 250 g sjalotten 4 tenen knoflook 1 el karwijzaad
1 kg kruimige aardappel 2 el olijfolie 500 g rundergehakt 2 tl karwijzaad 600 g gesneden rodekool 2 zoete en aromatische …
4 rode uien 2 soeplepels olijfolie 1 soeplepel Xérèsazijn 1 bladerdeeg met pure boter 8 sneetjes zachte provolone 1 koffielepel …
2 el zoetzure paprikareepjes ((uit pot), fijngesneden) 1 el kappertjes (potje 100 g) 200 g abdijkaas (bijv. pere joseph) …
200 g Comté 200 g verse fijne groentemengeling naar keuze (radijzen, worteltjes, groene miniasperges, venkel, gele biet ...) 1 koffielepel …
50 g boter 125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1 zak gesneden spitskool (300 g) 2 x 2 ribkarbonades (op …
300 g winterpeen 500 g rodekool 2 tl karwijzaad 1 mandarijn 1 citroen 6 el mayonaise 50 g blanke rozijnen 25 g bieslook
4 trostomaten 300 g kipfilets (2 stuks) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 sjalotjes, fijngehakt flinke mespunt …
10 geroosterde rode pepers 5 tl karwijzaad 5 tl komijnzaad
2 rode paprika's 250 g bloem 125 g boter (in kleine blokjes) 3 eieren 500 g zuurkool (uitgelekt) 125 ml crème fraîche …