gorgonzola recepten

Recepten met gorgonzola

Hoofdgerecht

hamburger avocadosalsa gorgonzola

2 stukken 200 g Gorgonzola 0.5 kleine rode ui 4 stukken meergranenbroodjes 2 takjes platte peterselie (fijngesnipperd) 4 blaadjes Romeinse …

bron: Delhaize
35 min
4 personen

pasta gerookte kip peer

350 gr tagliatelle 300 gr gerookte kip in reepjes 2 peren 300 gr verse spinaziev150 gr gorgonzola 100 ml witte wijn 1 ui 30 gr pijnboompitten, …

bron: Leuke Recepten
min
- personen
Hoofdgerecht

groentepizza gorgonzola

1 pak mix voor pizzabodem (450 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pak tomato frito (375 ml) 1 eetlepel gedroogde Italiaanse …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Bijgerecht

rijstsalade geroosterde groenten

0.5 pompoen pitten verwijderd 1 winterwortel geschild 2 rode uien in 8 parten 6 el olijfolie 200 g witte rijst 1 bakje bladpeterselie 1 tl …

bron: Jumbo
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

tartaar bloemkool gorgonzola

4 rode uien 1 bloemkool 50 gr boter 2 maal 2 rundertartaartjes 1 zak aardappelblokjes (pom rissolées, diepvries 750 g) 150 gr …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

rosbiefsalade witlof

300 g sjalotten 6 takjes tijm 1 el (olijf)olie 50 g gorgonzola dolce 125 g crème fraîche 3 el melk 300 g witlof 150 g …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

fusilli paprika gorgonzolasaus

5 gele paprika's 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels roomboter 1 pak maïspasta fusilli (400 g) 200 g …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Nagerecht

gepocheerde peer honing gorgonzola

4 handperen ¾ liter droge witte wijn 100 g gorgonzola piccante 48 (pakje 150 g) 1 el Spaanse tijmhoning (fles 375 ml)

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

pittige italiaanse kaasfondue

350 g geschoonde spruitjes 250 g champignons (bakje 250 g) 1 winterpeen 400 g knolselderij 400 g bloemkool 400 g …

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

lasagne paddenstoelen gorgonzola

3 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g kastanjechampignons (in …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

romige selderijsoep

2 groentebouillontabletten 1 knolselderij (ca. 400 g) 1 aardappel 1 ui 1 potje finesse voor verrijken (250 ml) 150 g …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

gnocchi walnoten gorgonzola

2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 50 g gepelde walnoten 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml) 250 g …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

maaltijdsalade gorgonzola walnoot peer

2 handperen 2 stengels bleekselderij 100 g gorgonzola ½ ciabatta con noci 3 el walnoten 2 el wittewijnazijn 4 el …

bron: Albert Heijn
10 min
2 personen
Hoofdgerecht

macaroni cheese

300 g rigatoni (pasta) 30 g boter 30 g bloem 500 ml melk 100 g Gorgonzola 150 g geraspte belegen kaas 3 …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Bijgerecht

geroosterde groenten gorgonzola

250 g gegrilde courgette 250 g gegrilde paprikamix 15 g basilicum 150 g gorgonzola 1 el balsamicoazijn 50 g amandelen dry roasted

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Nagerecht

italiaanse kaasplank

2 el olijfolie extra vierge 125 g mozzarella 130 g kweeperenpasta (potje) 140 g toast 185 g gorgonzola piccante 48 200 g …

bron: Albert Heijn
5 min
6 personen
Voorgerecht

romige bloemkoolsoep gorgonzola

750 ml groentebouillon (van tablet) 25 g boter ½ bloemkool (of 1 zak panklare bloemkoolroosjes (350 g)) 1 beker …

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen
Bijgerecht

risotto spinazie gorgonzola

25 g boter 1 ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (zak 500 g) 100 ml droge witte wijn 1 liter hete kippenbouillon (bijv. …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Voorgerecht

wintersalade appel blauwaderkaas walnoten

2 friszure appels ((bijv. Elstar), in partjes) 1 citroen (uitgeperst) 50 g walnoten 6 stengels bleekselderij 2 el Griekse …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen

lasagne ai funghi lasagne paddenstoelen

1  banaansjalot 2 teentjes knoflook 200 g kleine champignons 200 g kleine kastanjechampignons 250 g oesterzwammen …

bron: 24Kitchen
1 uur
4 personen