fricandeau recepten

Recepten met fricandeau

Bijgerecht

vleesschotel mosterdroom bessensaus

200 g rode bessen 2 bosuitjes 2 eetlepels gemberjam mespunt kruidnagelpoeder zout en versgemalen peper 200 ml crème fraîche 2 …

bron: Albert Heijn
15 min
6 personen
Hoofdgerecht

truffelgnocchi haricots verts ei fricandeau

4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

kalfsfricandeau romige paprikasaus

800 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur) 70 g boter 295 g gegrilde paprika's (pot) 2 el droge vermout 2 el zoete witte …

bron: Albert Heijn
50 min
8 personen
Lunch

snelle vitello tonnato

175 g Princes tonijnmoot in water 3 el mayonaise 50 g zoetzure augurken 150 g rucola melange 300 g varkensfricandeau (vleeswaren) 2 el …

bron: Jumbo
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

mediterrane ratatouillesalade

20 g verse Italiaanse kruidenmix 2 tenen knoflook 50 ml olijfolie 400 g tomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 4 sjalotten 1 snufje …

bron: Jumbo
75 min
4 personen
Hoofdgerecht

varkensfricandeau tijmjus tagliatelle

100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel …

bron: Albert Heijn
15 min
1persoon personen
Hoofdgerecht

kalkoenfricandeau saucijsjes tijmvulling

1 sjalotje 1 ei (klein) 2 verse braadworsten (à 125 g) 6 takjes tijm 1 citroen 1 kalkoenfricandeau (ca. 500 g) zout en …

bron: Albert Heijn
1u15 min
4 personen
Hoofdgerecht

varkensfricandeau paprika sinaasappelsaus

2 zoete puntpaprika's 2 rode pepers 1 ui (gesnipperd) 5 teentjes knoflook (gesnipperd) 250 ml sinaasappelsap 1 eetlepel …

bron: Albert Heijn
50 min
4 personen
Bijgerecht

huzarensalade

2 eieren 400 g kruimige aardappelen 1 appel (Jonagold) 3 zoetzure augurken 10 zilveruitjes 200 g gebraden …

bron: Albert Heijn
30 min
8 personen
Bijgerecht

fricandeau tonijn slablad

1 blikje tonijn op olie ((200 g), uitgelekt) 4 ansjovisfilets (fijngehakt) 4 eetlepels olijvonaise (of mayonaise) 2 …

bron: Albert Heijn
10 min
12 personen

meerzaden fricandeau pesto tomaat

1 meerzadenbrood (AH Liefde & Passie) 8 romaatjes (bakje 250 g) 125 g groene pesto 100 g gebraden fricandeau

bron: Albert Heijn
5 min
2 personen
Bijgerecht

fricandeau tonijnsalade citroenmayonaise

2 maal 150 g tonijnsteak (in blokjes) 100 g zwarte olijven zonder pit (in ringetjes) 4 zongedroogde tomaten (fijngehakt) 2 …

bron: Albert Heijn
25 min
8 personen
Voorgerecht

italiaanse salade fricandeau

1 schaaltje haricots verts (150 g) 6 el zongerijpte olijven (taggia (potje 180 g)) 1 el balsamicoazijn 1 zak …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Voorgerecht

vitello tonnato

900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur) 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml heet water 1 wortel 1 …

bron: Albert Heijn
40 min
6 personen
Hoofdgerecht

varkensfricandeau korst tomatentapenade

125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken …

bron: Albert Heijn
1uur
8 personen
Hoofdgerecht

kalfsfricandeau balsamicosaus

600 g kalfsfricandeau 1 snufje zout 1 snufje peper 50 ml vloeibare margarine 2 sjalotjes 1 teen knoflook 2 takjes rozemarijn 100 ml …

bron: Jumbo
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

kalfsfricandeau sherry mosterdsaus

30 g stoneleeks 25 g verse bieslook 600 g kalfsfricandeau 2 el grove mosterd 50 g roomboter 50 ml droge sherry 200 ml koksroom

bron: Albert Heijn
45 min
4 personen

pittig shoarmabroodje fricandeau

2 shoarmabroodjes 2 theelepels sambal badjak 2 eetlepels abrikozenjam 1 bosuitje 4 plakjes varkensfricandeau (of kipfilet vleeswaren)

bron: Albert Heijn
10 min
2 personen
Hoofdgerecht

tonijnwrap avocado

1 avocado 1 el citroensap 2 tortillawraps (pak) 125 g tonijnsalade 2 bosuitjes 8 plakjes fricandeau 30 g rucola 3 el …

bron: Albert Heijn
15 min
2 personen
Bijgerecht

varkensfricandeau appelsaus

2 stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout en peper 75 g boter 2 uien (in grove stukken) 1 grote appel (in kleine …

bron: Albert Heijn
40 min
8 personen