150 g boter 1 kruidentuiltje 400 g dooierzwammen 100 g eekhoorntjesbrood 2 eetlepels gehakte bieslook 80 g gekookte eendenlever in doek 1 l …
200 ml melk 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood 1 zakje gist 35 g suiker 330 g bloem 1 mespuntje zout 25 g …
4 eetlepels arachideolie 50 g fijngehakte ongezouten pistachenoten 1 koffielepel geraspte schil van een onbehandelde citroen (bio) 2 eetlepels …
Paddenstoelensaus 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood olijfolie 250 g gemengde paddenstoelen, in stukjes gescheurd 2 tenen knoflook, geperst …
15 g funghi porcini secchi (gedroogd eekhoorntjesbrood) 500 g ravioli funghi porcini (verse pasta) 200 g bimi (groente) 80 …
2 stronken grondwitlof 50 g ongezouten boter (voor het witlof) zwarte peper zout nootmuskaat 150 ml volle melk suiker (facultatief) 100 ml …
25 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 150 ml heet water 1 ui 250 g knolselderij 750 ml paddenstoelenbouillon (van …
2 aardappelen, van het soort Nicola, in stukken gesneden 350 g bospaddenstoelen (hoorn des overvloeds, cantharel, eekhoorntjesbrood, …) dille, …
2 varkenshaas culinair (à 325 g) 5 takjes tijm 6 el olijfolie 500 ml slagroom (beker à 250 ml) 30 g gedroogde …
- 4 stevige worstjes met eekhoorntjesbrood - ¼ knolselderij - 1 peen - 1 ui - 250 g puylinzen - 8 dl water - 1 takje tijm - 1 laurierblad - …
2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 1 ui 400 g spaghetti 2 eetlepels olijfolie 125 ml slagroom 50 g groene olijven zonder …
2 eetlepels arachide-olie 40 g boter 3 eieren 4 eetlepels gehakte peterselie 10 cl gevogeltefond 125 g hanenkammen 500 g kalkoenfilet 2 …
1 afgesreken eetlepel gedroogde rozemarijn 5 sneetjes Bayonneham 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 20 cl droge witte wijn 1 filet pur …
70 g boter 50 g diepvrieserwten 15 cl droge witte wijn 200 g eekhoorntjesbrood 1 l gevogeltebouillon 300 g groene asperges 200 g …
400 g aardappelen (bintje) 50 g boter 40 g bakboter 60 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 g room 4 steaks (± 150 g) 15 cl wildfond zout en peper
300 g bospaddenstoelen (hoorn des overvloeds, cantharel, eekhoorntjesbrood, …) 120 g Comté 40 cl gevogeltefond 1 laurierblad 1 teentje look 1 …
50 g boter 10 cl droge witte wijn 2 eetlepels fijngehakte bladpeterselie 2 fijngehakte sjalotten 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood 2 teentjes …
Sjalotje, 10 gram gedroogde eekhoorntjesbrood, 3.5 dl wildfond, 4 eetlepels rode port, 3 theelepels rode bessengelei, zou en peper naar …
75gr gedroogde tomaten - 100gr verse of 25 gr gedroogd eekhoorntjesbrood - 500gr volkoren tarwemeel - 10gr zout - 1 el fijngesneden rozemarijn - 1 …
350 gr volkorenspaghetti 20 gr gedroogd eekhoorntjesbrood 300 gr witte champignons 200 gr oesterzwammen 150 gr dooierzwammen 1 bosje …