dragon recepten

Recepten met dragon

Bijgerecht

kalfsvleesreepjes mosterdsaus

200 g kalfsschnitzel 100 ml kookroom 1 eetlepel mosterd 1 theelepel gedroogde dragon boter versgemalen zwarte peper

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

bbq speklappen geroosterde zoete aardappel

4 grote zoete aardappelen 4 BBQ speklappen 2 el olie 100 g zachte blauwe kaas 125 g crème fraîche 10 g verse dragon 1 el …

bron: Jumbo
45 min
4 personen
Voorgerecht

mosselsalade dragon moussaise

2  eidooiers 1.5 el dragonmosterd 2 el witte wijnazijn 1 bos dragon 100 ml kippenbouillon 1.5 el gembersiroop …

bron: 24Kitchen
45 min
4 personen
Ontbijt

omelet paddenstoelen

2 bakjes paddenstoelenmelange (a 200 g) 1 schaal shiitake (paddenstoelen, 100 g) 1 bosje salade-ui 75 g boter 1 tl dragon …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

kippenblokjes champignons dragon

600 g kipfilet 500 g witte champignons 1 ui 1 bussel dragon 15 cl droge witte wijn 10 cl lichte verse room 600 g kleine krielaardappelen 1 …

bron: Delhaize
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

verse zalmburgers citroen dragon

2 eetlepels dragon 1 takje dragontakjes 1 geklopt ei 1 jonge ui 1 eetlepel kappertjes 1 onbespoten citroen 100 g paneermeel 50 g vers …

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

snelle kipragout room champignons dragon

400 g kipfiletblokjes 2 el bloem 25 g boter 250 g champignons 200 ml slagroom 3 tl gedroogde dragon

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

truffelgnocchi haricots verts ei fricandeau

4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

farfalle kip dragonsaus

1 bio citroen 400 g farfalle deegwaren (klein formaat) 2 soeplepels fijngehakte verse dragon 20 cl gevogeltefond 400 g kippenreepjes 2 …

bron: Delhaize
min
4 personen
Hoofdgerecht

ribeye bearnaisesaus

4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Voorgerecht

gerookte forelpuree dragondressing asperges

100 g groene aspergetips 2 eieren 15 g dragon (bakje) 1 pak proeverij gerookte vis (200 g, Feestfavoriet) 450 g verse …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Voorgerecht

lauwwarme paddenstoelensalade

2 sneetjes pain rustique 50 ml extra vierge olijfolie 1 teen knoflook 7½ g dragon (bakje 15 g) 10 g platte …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Ontbijt

ei uit oven dragon

4 eetlepels slagroom 1 theelepel gedroogde dragon 4 eieren

bron: Albert Heijn
5 min
1persoon personen
Bijgerecht

gebakken witlof champignons dragon

550 g witlof 250 g kastanjechampignons ½ citroen 2 el walnootolie 2 tl gedroogde dragon

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen

kalkoensandwich dragonmayonaise

½ koude, gare kalkoen* (zie recept Gebraden kalkoen op ah.nl/allerhande) 1 citroen (schoongeboend) 2 el mayonaise 1 el …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Bijgerecht

roomzuurkool appel

1 pak zuurkool (naturel (500 g)) 50 ml appelsap 1 grote appel (bijv. jonagold) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen

biefstuk grill kruidenboter

400 g biefstuk zonnebloemolie 1  ui 2 teentjes knoflook 150 g oesterzwammen 250 g champignons 1  courgette …

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Voorgerecht

mosselbrochettes

12 gekookte jumbomosselen bloem 1 ei 1 eetlepel gehakte dragon geraspte schil van een limoen 4 eetlepels olijfolie paneermeel tartaarsaus …

bron: Delhaize
10 min
4 personen
Voorgerecht

cocktail tijgergarnalen whisky

1 zak rauwe gepelde tijgergarnalen (diepvries, 500 g) 2 stengels bleekselderij (zeer fijn gesneden) ½ zak veldsla (a 15 …

bron: Albert Heijn
35 min
6 personen
Hoofdgerecht

konijnenbout worteljus

4 konijnenbouten 3 eetlepels boter 50 ml sinaasappelsap 1 eetlepel mosterd 200 ml wortelsap (fles a 750 ml) 1 theelepel …

bron: Albert Heijn
1u15 min
4 personen