bieslook recepten

Recepten met bieslook

Bijgerecht

rodekool rozijnen

500 g rodekool 25 g bieslook 4 el mayonaise 2 el balsamicoazijn 75 g rozijnen

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

visburger komkommer yoghurtsaus

½ komkommer 2 el bieslook 6 el mayonaise met yoghurt 2 el olijfolie 4 gepaneerde kabeljauwburgers (koelvers) 4 zachte …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Voorgerecht

zalmdip

1 blikje zalmrillettes (zalmpaté, 125 g) 1 bekertje zure room (125 ml) 1 eetlepel kappertjes ½ zakje verse …

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Nagerecht

cupcakes spek bieslook

1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 125 g boter (op kamertemperatuur) 3 eieren 225 g zelfrijzend bakmeel 5 el volle melk …

bron: Albert Heijn
1u5 min
12 personen
Hoofdgerecht

zalmstukjes zeezoutboter bieslook

3 el olijfolie 200 g groenten en krieltjes (gourmetschotel) 3 schalen zalmstukjes (à 120 g) 1 snufje zout 1 snufje peper 1 vlokje …

bron: Jumbo
10 min
6 personen
Snack

canapes rookvlees

6 sneetjes wit-casinobrood 25 g walnoten 100 ml crème fraîche 1 theelepel vloeibare (honing) 20 g verse bieslook 6 plakjes …

bron: Albert Heijn
20 min
24 personen

american pancake burgers

0.5 bos bieslook 100 g gerookte zalm 400 ml karnemelk 250 g bloem 4 tl bakpoeder 3  eieren olijfolie om in te …

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Snack

tomaten grijze garnaalkes

8 Tasty Tom tomaten 100 g Hollandse garnalen 2 eetlepels mayonaise ⅓ zakje verse bieslook (a 25 g fijngeknipt)

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

boerenomelet gebakken krieltjes

60 g boter of margarine 1 duopak krieltjes (700 g) 1 zak krulslamelange (100 g) 1 doos eieren (vrije uitloop (6 stuks)) …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Bijgerecht

gemarineerde garnalen

250 g zoutwatergarnalen (zak à 500 g, diepvries) 4 el bieslook 5 el olijfolie 2 tenen knoflook

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Voorgerecht

salade meli melo

4 schijfjes ananassen takje bieslook 220 g artisjokharten 220 g palmharten 1 citroen 1 koffielepel Dijon-mosterd Delhaize 1 eetlepel …

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

witlof roomsaus gegrilde zalm

1 kilo aardappels ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 8 struikjes witlof 1 pakje roomsaus (voor groente en pasta (44 g)) 2 …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Voorgerecht

preisoep aardappel

2 preien 1 el roomboter 1 teen knoflook 3 grote aardappelen 2 groentebouillontabletten 1 liter kraanwater 125 ml zure room 15 …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen

koshari

80 g meergranenrijst 200 g viergranenmacaroni 2  uien olijfolie om in te bakken 1 tl komijnpoeder 500 ml water …

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Bijgerecht

spitskool citroenroom

1 spitskool (ca. 1 kilo) 1 citroen ½ zakje verse bieslook (à 25 g) 1 eetlepel boter of margarine 1 bekertje …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

aard­ap­pel­prei­soep zalm­bal­le­tjes

25 g bieslook (bakje 25 g) 1 prei 450 g kleine krieltjes (zak 450 g) 1 liter kraanwater 97 g maaltijdsoep …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

gegrilde zalm avocadomousse

1 citroen 2 eetrijpe avocado's 125 g zure room 13 g verse bieslook 1 el olijfolie extra vierge 4 verse zalmfilets

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Voorgerecht

romige vissoep

1 dunne prei 1 eetlepel boter of margarine 2 blikken kreeft roomsoep (a 400 ml) 1 schaaltje tilapiafilet (vis, ca. 225 g) 50 …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

gemarineerde speklapjes bieten

4 grote kruimige aardappels (a ca. 150 g) 1 ui 1 appel (bijv. Elstar) 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 schaaltje …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Bijgerecht

knoflookboter bieslook citroen

2 eetlepels verse bieslook (fijngeknipt) 2 tenen knoflook (geperst) 75 g roomboter (ongezouten, op kamertemperatuur) …

bron: Albert Heijn
45wachten min
6 personen