artisjok recepten

Recepten met artisjok

Hoofdgerecht

pizza quattro gusti

125 ml mozzarella (zakje) 2 pizzakits (deeg tomatensaus) 100 g geraspte Parmezaanse kaas 1 rode ui 2 plakjes …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

pannenkoeken huttenkase artisjok

1 blik artisjokharten (400 g) 2 bakjes hüttenkäse (a 200 g) ½ potje tomatentapenade (a 140 g) 1 zakje pannenkoek …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Voorgerecht

gevulde artisjokken uit oven

4 verse artisjokken 1 citroen 5 sneetjes witbrood 175 g Pecorino Romano (kaas, stukje) 7½ g tijm (bakje à 15 g) 2 …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Bijgerecht

rucolasalade tonijn artisjok mozzarella

75 g rucola 20 g bladpeterselie 185 g tonijnstukken in water (Princes) 390 g artisjokharten 0,5 komkommer 1 bol mozzarella 4 el …

bron: Jumbo
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

lauwwarme posteleinsalade

1 kg krieltjes (zak à 500 g) 1 rode ui 4 el olijfolie frisse citroen (AH Excellent) 400 g artisjokharten (blik) 135 g …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Voorgerecht

salade kreeft artisjok

2 eetlepels arachide-olie 4 dikke diepgevroren artisjokbodems 4 eetlepels extra zuivere olijfolie 3 eetlepels frambozenazijn 1 gehakte fijne …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

ragout artisjok

4 artisjokken 3 citroenen 2 sjalotten 3 teentjes look 2 eetlepels olijfolie 20 cl droge witte wijn 30 cl water 2 laurierbladen 3 takjes munt

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

salade luzerne witloof

4 stronkjes witloof 1 zakje gemengde sla 1 handvol jonge spinazie 1 bussel radijsjes 90 g artisjok uit bokaal 40 g zonnebloempitten 30 g …

bron: Delhaize
20 min
4 personen

lentesalade gemarineerde makreel

4 artisjokken 8 groene asperges 2 gekookte rode bietjes 1 kropsla 1 bakje erwtenscheuten (verkrijgbaar bij de natuurwinkel) 1 bakje …

bron: Jamie magazine
min
4 personen
Bijgerecht

frittata basilicum artisjok

½ bakje basilicum (a 15 g) 4 el olijfolie 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt en in dunne plakken) 5 eieren 4 el melk

bron: Albert Heijn
15 min
6 personen
Hoofdgerecht

pizza calzone

1 pak mix voor pizzabodem (450 g) 150 g witte druiven 2 blikjes artisjokharten (a 185 g) 200 g roquefort (kaas) 1 blik …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Voorgerecht

beenham fijngesneden artisjok walnotendressing

50 g walnoten 1 teentje knoflook (gepeld) 1 eetlepel grove mosterd 4 eetlepels sinaasappelsap 8 eetlepels olijfolie extra vierge …

bron: Albert Heijn
15 min
6 personen
Hoofdgerecht

gratin artisjok tuinbonen

100 ml slankroom 2 eieren (losgeklopt) 1 eetlepel grove mosterd ½ citroen (geraspt en geperst) 2 blikken …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Voorgerecht

quiche artisjok reblochonkaas

6 artisjokharten 40 g boter 400 g champignons 1 dikke plak ham (150 g) 2 fijngehakte sjalotten 1 vel kruimeldeeg reblochon zout en peper

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Bijgerecht

pastasalade basilicumolie

400 g farfalle (zak 500 g) 1 teen knoflook 6 el olijfolie 30 g basilicum (bakje à 15 g) 25 g pijnboompitten 250 g …

bron: Albert Heijn
25 min
8 personen
Bijgerecht

geroosterde artisjok

1 blik artisjokbodems (390 ml) 2 el olijfolie 2 el citroen 2 tl munt 1 snufje zout 1 snufje peper 1 bakplaat bekleed met bakpapier

bron: Jumbo
35 min
4 personen
Voorgerecht

gemengde crostini uit toscane

1 ciabatta (afbakbrood, 250 g) 1 pot witte bonen (330 g) 1 el verse rozemarijn (fijngesneden) 1 teen …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

ravioli artisjok ricotta

1 bak ravioli rossi (250 g) 1 zakje stoneleeks (6 stuks) 1 blik artisjokharten (400 g) 2 eetlepels olijfolie 1/2 bakje …

bron: Albert Heijn
15 min
2 personen
Bijgerecht

artisjokkenomelet gedroogde tomaat

3 eieren 2 eetlepels slagroom 25 g geraspte kaas (pecorino) versgemalen vierseizoenenpeper 1 teentje knoflook (geperst) 4 …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

pasta salami artisjok

300 g pasta 2 eetlepels olijfolie 1 ui (fijngesneden) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 200 g salami (in plakken en …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen