Ovenschotel met vis en aardappelpuree

Ovenschotel met vis en aardappelpuree

20 min, wachten 25 min     4
  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (3 stemmen)

   

Ingredienten
1 pak koolvisfilet (diepvries 400 g)
750 g prei
2 eetlepels zonnebloemolie
1 beker crème fraîche (125 ml)
2 eetlepels mosterd
2 bakken aardappelpuree met boter (a 450 g)
1 zakje gemalen kaas jong (175 g)


Bereiding: Vis (in magnetron) laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten en prei 5 min. zachtjes bakken. Prei op smaak brengen met zout en peper. Vis in stukjes snijden en met zout en peper bestrooien. Crème fraîche mengen met mosterd en aan vis toevoegen. In ovenschotel vismengsel op bodem leggen, preimengsel erover verdelen en met aardappelpuree afdekken. Puree met kaas bestrooien en schotel 25 min. in oven bakken. Lekker met tomatensalade.

Bron: Albert Heijn