Pasta met sperziebonen

Pasta met sperziebonen

20 min     4
  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (3 stemmen)

   

Ingredienten
400 g spaghetti
500 g sperziebonen, schoongemaakt
1 potje tapenade van zwarte olijven (140 g)
2 bollen mozzarella (kaas), in blokjes
1 zakje verse basilicum (15 g)


Bereiding: Kook de spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar en kook de laatste 5 minuten de sperziebonen mee. Laat de spaghetti en de sperziebonen in een vergiet uitlekken, doe het geheel over in een kom en schep de spaghetti om met de tapenade. Roer op het laatst de mozzarella en de blaadjes basilicum erdoor, breng op smaak met (versgemalen)peper.

Bron: Albert Heijn