Spiesjes met eendenborst

Spiesjes met eendenborst

20 min, voorbereiden 10 min, wachten 60 min     6
  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (3 stemmen)

   

Ingredienten
5 eetlepels olijfolie extra vierge
3 eetlepels honing
3 eetlepels balsamicoazijn
2 eendenborstfilets
3 bosuitjes
3 eetlepels sinaasappelmarmelade


Bereiding: Dep het vlees droog en rijg de blokjes om en om met een halve bosui aan 6 satéstokjes. Rooster de spiesjes rosé in een grillpan of onder de ovengrill in 2-3 minuten per kant. Verwarm de sinaasappelmarmelade met 2 eetlepels water 20 seconden in de magnetron. Roer even om en druppel de marmelade over de spiesjes.

Bron: Albert Heijn