Eenpersoonslunch van spinazie, ei, hüttenkäse en avocado

1persoon
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de avond van te voren je ei in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Neem alle ingrediënten mee naar je werk. Pel het ei en prak met een vork. Verdeel de spinazie over het midden van een bord en verdeel daar de hüttenkäse, eikruim en tuinkers over.
  • 2 Halveer de tomaten en verdeel over het bord. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Leg de avocadohelften op de spinazie, besprenkel met de olie en breng op smaak met peper en zout.

Eenpersoonslunch van spinazie, ei, hüttenkäse en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept