Spaanse notenrijst met gegrilde worstjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Voeg als het water kookt de rijst toe, breng opnieuw aan de kook en kook in 8 min. gaar. Giet af en laat met een deksel op de pan staan tot gebruik.
  • 2 Snijd ondertussen de braadworsten van elkaar los. Verhit de grillpan en gril de worsten in 15 min. gaar. Keer regelmatig.
  • 3 Maak ondertussen de uien en knoflook schoon. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de courgettes en snijd in stukjes van 1 cm. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de courgettestukjes, knoflook en al-andalus toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 4 Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in stukjes van 1 cm.
  • 5 Meng de rijst met de courgette, paprika en rozijnen. Verdeel de rijst en de worstjes over de borden.

Spaanse notenrijst met gegrilde worstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept