Hollandse rodevruchtencoupe

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

> 1. Pers de sinaasappel uit. Breng in een steelpan de frambozen, 2 el sinaasappelsap (per 6 personen) en ⅓ van de kristalsuiker aan de kook. Laat 2 min. koken. Neem de pan van het vuur en laat in 15 min. afkoelen tot het frambozenmengsel lauw is. Verdeel de blauwe bessen over de glazen. Klop de slagroom met de rest van de kristalsuiker en de vanillesuiker stijf. Spatel de slagroom door de kwark. Verdeel de roomkwark over de glazen. Schep de lauwe frambozen erover.

Hollandse rodevruchtencoupe is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept