Bonduelle's kipburrito met kidneybonen en mais (ADVERTORIAL)

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de kipdijfilet in reepjes en bestrooi met de lemon pepper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak op middelhoog vuur nog 10 min. Schep halverwege om. Laat ondertussen de kidneybonen en mais uitlekken en verwarm ze de laatste minuut mee.
  • 2 Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in repen. Rasp de cheddar. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Beleg ondertussen het midden van de wraps met de avocado en schep het kip-bonen- mengsel erop. Bestrooi met de kaas. Vouw de zijkanten over de vulling en rol op tot pakketjes. Gril 3 min. in de grillpan. Keer halverwege. Halveer de wraps en verdeel ze over de borden.

Bonduelle's kipburrito met kidneybonen en mais (ADVERTORIAL) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept

mexicaanse wraps met kip en mais
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensalade met chorizo, paprika en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camping chili con carne
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krieltjes-tonijnsalade met maïs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept