Komkommersushi met zalmvulling

20
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zalm zeer fijn. Scheur het norivel in kleine stukken. Snijd de sushigember fijn. Meng de hüttenkäse met de wasabipasta, sushigember en 1 tl vocht van de sushigember (per 20 porties). Schep de zalm en nori door het hüttenkäsemengsel.
  • 2 Snijd de komkommer in plakken van 2 cm. Verwijder met een vork de zaadlijsten uit elke plak, maar zorg dat de komkommerrand intact blijft. (steek de vork in de zaadlijsten en draai rond) Vul de komkommers met het zalm-hüttenkäsemengsel. Verdeel over een mooi bord en serveer met stokjes en de sojasaus.

Komkommersushi met zalmvulling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tongschar met zalmvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestoflensjes Met Gerookte Zalmvulling
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept