Carpaccio van rosbief

8
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

> 1. Meng de mayonaise met de yoghurt en de worcestershiresaus. Schaaf de kaas in dunne flinters. Leg de rucola op een grote, platte schaal en verdeel de plakjes rosbief er in een enkele laag over. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de yoghurtdressing, kaas en vervolgens de kappertjes en granaatappelpitjes erover.

Carpaccio van rosbief is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept