Crispy aardappelen

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in 4 parten. Kook ze in water met zout in 10 min. beetgaar. Giet af en laat ze iets afkoelen.
  • 2 Doe het griesmeel en peper en zout naar smaak in een diep bord. Meng 4 el olie door de aardappelen. Wentel ze één voor één door het griesmeel. Leg ze in de ingevette ovenschaal en besprenkel met de rest van de olie. Bak in de oven in ca. 40 min. knapperig en goudbruin. Schep af en toe om en besprenkel met de olijfolie met truffel.

Crispy aardappelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept