Arretjescake

30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een cakevorm met huishoudfolie of aluminiumfolie.
  • 2 Smelt de boter langzaam.
  • 3 Verbrokkel ondertussen de koekjes.
  • 4 Roer ei met de suiker glad.
  • 5 Doe cacao erbij en roer weer glad.
  • 6 Roer de gesmolten boter/margarine er voorzichtig door.
  • 7 Doe de verbrokkelde koekjes erbij en roer alles goed om.
  • 8 Doe de massa in de beklede cakevorm doen en druk goed aan.
  • 9 Laat nacht koel staan.1
  • 0 Bestrooi bij serveren eventueel met poedersuiker en/of cacao.1
  • 1 Lekker met slagroom, vanilleijs en paar muntblaadjes!

Arretjescake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Arretjescake
Bekijk recept
Arretjescake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Arretjescake
10-20 min -
Bekijk recept
Arretjescake
10-20 min -
Bekijk recept

Arretjescake
Bekijk recept
Arretjescake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Arretjescake
10-20 min -
Bekijk recept
Arretjescake
10-20 min -
Bekijk recept