1 - Klop de volledige eieren, de dooier en de suiker tot een witte massa.
2 - Laat de chocolade en de boter smelten en roer dit mooi glad.
3 - Meng vervolgens het eimengsel hieronder en roer opnieuw glad.
4 - Voeg er de gezeefde bloem aan toe en roer dit met een spatel luchtig en goed om tot de bloem volledig opgenomen is.
5 - Neem 6 ovenschaaltjes (type ramequin) of siliconen muffinvormpjes met 6 uitsparingen en vet de bodem en wanden ervan in met boter en bestuif met bloem.
6 - Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes.
7 - Bak de moelleux gedurende 8 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
8 - Serveer meteen.
9 - Heerlijk met frambozensorbet of - coulis of met verse frambozen. 1
0 TIPS:1
1 Bak de moelleux in siliconen muffinvormpjes. Van zodra u merkt dat de moelleux bovenaan dichtgebakken is, is hij goed. Blijf dus bij de oven staan. Neem de moelleux uit de oven, wacht 2 minuten en dan kan je hem makkelijk uit de vorm halen.