Chocolademousse

2
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade met de boter op een zacht vuurtje.
  • 2 Doe bij de eigelen 50 gram suiker en klop ze tot schuim.
  • 3 Doe bij de eiwitten 50 gram suiker en klop ze stijf, blijf draaien met je pot zodat je geen klonters in het eiwit krijgt.
  • 4 Klop de room stijf.
  • 5 Roer eerst het eigeel onder de lauwe gesmolten chocolade, dan de room, wanneer deze 3 goed gemengd zijn schep je er voorzichtig het eiwit onder.
  • 6 Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast

Chocolademousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept