Chocoladetaart

10
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade samen met de boter.
  • 2 Klop met de mixer de eieren samen met de rietsuiker, de bloem, het zakje vanillesuiker en het snuifje zout.
  • 3 Schep er het chocolademengsel door en schep het deeg in een diepe taartvorm (doorsnede 22 cm) en schuif gedurende 25 min. in een op 200°C voorverwarmde oven. Het hart van de taart zal dan nog smeuïg zijn. Wil je dat de chocolade nog lichtjes lopend is, dan volstaan 20 min.
  • 4 Tip: je kan ook mini-chocoladetaartjes maken. Schep het deeg dan in papieren cakevormpjes (1 el per vormpje) en bak ze 7 min.

Chocoladetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept