5 - Steek 8 gelijke cirkels uit het bladerdeeg met een ronde uitsteekvorm (Ø ± 5 cm). Schik de cirkels op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het losgeklopte eitje. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de cirkels mooi goudbruin kleuren. Haal uit de oven en laat afkoelen.
6 - Laat intussen de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
7 - Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en haal van het vuur. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder en laat lichtjes afkoelen.
8 - Schil de ananas en snij in heel fijne schijfjes (u hebt er 12 nodig). Gebruik
9 dezelfde vorm als voor het bladerdeeg.1
0 - Bak de gemalen kokosnoot goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, 1
1 zonder vetstof.1
2Voorbereiding 1
3 1 Meng de yoghurt, de kurkuma en de bloemsuiker onder de afgekoelde melk. 1
4 2 Snij elke cirkel bladerdeeg in 2 schijven. Maak torentjes afwisselend met de schijfjes ananas. Eindig met een schijfje bladerdeeg.1
5 3 Giet er de yoghurtmengeling over en laat even opstijven in de koelkast.1
6 Afwerking1
7 Werk elk torentje af met 3 takjes aalbessen en de gemalen kokosnoot.
millefeuille met ananas en yoghurt is een recept van Solo Open Kitchen