Parelsuikerwafels

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal alle gekoelde ingrediënten een paar uur op voorhand uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  • 2 Meng 400 g bloem met de vanillesuiker en het natriumbicarbonaat. Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en voeg het ei toe.
  • 3 Giet de melk bij het ei in het kuiltje. Roer er beetje bij beetje de bloemsuiker (fijne suiker) bij tot een egaal beslag.
  • 4 Voeg de boter, de honing en de rest van de bloem toe en meng goed. Schep er tot slot de parelsuiker goed onder.
  • 5 Dek het beslag af met een keukenhanddoek en laat 30 min rusten.
  • 6 Vet het wafelijzer lichtjes in met de plantaardige olie en bak de wafels mooi bruin.

Parelsuikerwafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker