speculaasmuffins

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter op een laag vuurtje.
  • 2 Breek de speculaas in kleine stukjes en voeg toe aan de gesmolten boter, roer goed. Door de hitte zal de speculaas zacht worden en als het ware ook gaan 'smelten'.
  • 3 Voeg, onder constant roeren, de melk toe en vervolgens ook het ei.
  • 4 Roer tenslotte de bruine suiker onder het mengsel.
  • 5 Zeef de zelfrijzende bloem en meng goed tot je een stevig beslag krijgt.
  • 6 Als laatste voeg je tenslotte nog de amandelschilfers toe. Roer weerom goed zodat deze mooi gemengd zijn in het beslag.
  • 7 Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/
  • 4
  • 8 Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

speculaasmuffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
35 min
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
35 min
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept