Zachte speculaas

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 . Meng de boter, de suiker, de kruiden en de kaneel tot een glad geheel.
  • 2 . Voeg het ei en het water toe en meng weer goed.
  • 3 . Doe dan de bloem, de fijngemalen amandelen en het bakpoeder erbij en meng tot een homogene massa.
  • 4 . Voeg de geschaafde amandelen bij en meng alles nogmaal eens heel kort.
  • 5 . Maak een grote rol van het deeg, wikkel deze in plastiekfolie en laat minimaal 4 uur rusten in de koelkast.
  • 6 . Snijd plakken van ongeveer 1,5 cm dikte en duw ze een beetje plat.
  • 7 . Bak ze op 180° gedurende 24 minuten.

Zachte speculaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept