2 - Kook de frambozen met de honing in een steelpan tot u een coulis krijgt. Laat volledig afkoelen.
3 - Pers de citroenen.
4 - Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en haal er de zwarte pitjes uit.
5 - Voeg de suiker en de vanillepitjes toe aan het citroensap en breng aan de kook in een steelpan. Laat enkele minuten sudderen op een zacht vuurtje tot u een siroop krijgt. Laat afkoelen.
6 - Haal het ijs uit de diepvries, zodat het wat zacht wordt.
7 - Schep het ijs om met een houten lepel, zodat het kneedbaar wordt.
8Voorbereiding
9 (20 min. + 20 min. in de diepvries)1
0 Doop de boudoirs in de citroensiroop en verdeel de helft ervan op de bodem van 6 glaasjes.1
1 Leg er telkens 1 eetl. vanille-ijs op.1
2 Doe er de frambozencoulis over en leg er de andere helft van de boudoirs op.1
3 Doe er nog een lepel vanille-ijs op.1
4 Zet 20 min. in de diepvries.1
5 Snij ondertussen het vruchtvlees van de ananas in blokjes.1
6 Afwerking1
7 Versier de ijstiramisu net voor het opdienen met de blokjes ananas.