Snelle appeltaart

8
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200graden.
  • 2 Rol het bladerdeeg uit en beprik.
  • 3 Smelt de boter samen met de suiker en de vanillesuiker.
  • 4 Verwijder het klokhuis uit de appelen en schil ze indien gewenst.
  • 5 Snij deze dan in kleine blokjes van ongeveer 1 cm.
  • 6 Klop de eieren los en voeg het maïszetmeel toe.
  • 7 Meng hieronder het botermengsel.
  • 8 Verdeel de appelblokjes over het bladerdeeg en giet het mengsel erover. Bestrooi naar keuze met kaneel.
  • 9 Plaats 30 minuten in de oven op 180 graden.1
  • 0 Lekker met een bolletje ijs

Snelle appeltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept