Zoek
Snelle appeltaart
8
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg (kant en klaar)
50 gram vanillesuiker
50 gram kristalsuiker
3à4 appelen
3 eieren
90 gram boter
35 gram maïszetmeel
1 snuifje kaneel
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200graden.
2
Rol het bladerdeeg uit en beprik.
3
Smelt de boter samen met de suiker en de vanillesuiker.
4
Verwijder het klokhuis uit de appelen en schil ze indien gewenst.
5
Snij deze dan in kleine blokjes van ongeveer 1 cm.
6
Klop de eieren los en voeg het maïszetmeel toe.
7
Meng hieronder het botermengsel.
8
Verdeel de appelblokjes over het bladerdeeg en giet het mengsel erover. Bestrooi naar keuze met kaneel.
9
Plaats 30 minuten in de oven op 180 graden.1
0
Lekker met een bolletje ijs
Snelle appeltaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept