Moëlleux au chocolat

4
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) meng 2 hele eieren en 2 eidooiers met de suiker
  • 2 2) doe de bloem in een kom en meng met het suiker-eiermengsel tot een homogene massa
  • 3 3) smelt de boter en voeg toe aan het mengsel
  • 4 4) smelt ook de boter en voeg die ook toe aan het mengsel
  • 5 5) doe het geheel in een spuitzak en laat enkele uren (best een nachtje) opstijven
  • 6 6) verwarm de oven voor op 200°
  • 7 7) beboter en bebloem de metalen serveerringen en spuit in elk ringetje ongeveer evenveel mengsel
  • 8 8) bak de moëlleux zo'n 8-10 minuten
  • 9 9) warm serveren

Moëlleux au chocolat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Fen si mo gu tang (paddestoelensoep met mihoen)
Bekijk recept
Tortillas De Mahon Con Lomo
30-60 min -
Bekijk recept
Gebakken Coquilles Met Tomatensaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Top Mo
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept