Zoek
Moëlleux au chocolat
4
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram pure chocolade
100 gram boter
100 gram suiker
50 gram gezeefde patisseriebloem
4 eieren
Bereiding
1
1) meng 2 hele eieren en 2 eidooiers met de suiker
2
2) doe de bloem in een kom en meng met het suiker-eiermengsel tot een homogene massa
3
3) smelt de boter en voeg toe aan het mengsel
4
4) smelt ook de boter en voeg die ook toe aan het mengsel
5
5) doe het geheel in een spuitzak en laat enkele uren (best een nachtje) opstijven
6
6) verwarm de oven voor op 200°
7
7) beboter en bebloem de metalen serveerringen en spuit in elk ringetje ongeveer evenveel mengsel
8
8) bak de moëlleux zo'n 8-10 minuten
9
9) warm serveren
Moëlleux au chocolat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
IJskoffie met advocaatroom
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min
Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min
Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fen si mo gu tang (paddestoelensoep met mihoen)
Bekijk recept
Tortillas De Mahon Con Lomo
30-60 min -
Bekijk recept
Gebakken Coquilles Met Tomatensaus.
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Top Mo
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept