Cocoscake

6
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter met de suiker romig.
  • 2 Voeg 1 voor 1 en al roerend de eidooiers toe
  • 3 Daarna volgen de citroenschil en het -sap.
  • 4 Klop de eiwitten stijf en voeg ze toe aan het deeg.
  • 5 Giet het deeg in een beboterde en bebloemde rechthoekige bakvorm en zet 45 minuten op 175° in de oven.
  • 6 Laat de cake hierna afkoelen.
  • 7 Meng het poedersuiker met de cocosmelk tot een gladde glazuur. Bestrijk de cake hiermee.
  • 8 Bestrooi met geraspte kokos.

Cocoscake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BIBINGKA
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

BIBINGKA
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept