Zoek
Cocoscake
6
75 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 g boter
120 g suiker
3 eieren
180 g zelfrijzende bloem
sap van 1 citroen
geraspte schil van 1 citroen
1 el cocosmelk
gerasote kokos
100 g poedersuiker
Bereiding
1
Roer de boter met de suiker romig.
2
Voeg 1 voor 1 en al roerend de eidooiers toe
3
Daarna volgen de citroenschil en het -sap.
4
Klop de eiwitten stijf en voeg ze toe aan het deeg.
5
Giet het deeg in een beboterde en bebloemde rechthoekige bakvorm en zet 45 minuten op 175° in de oven.
6
Laat de cake hierna afkoelen.
7
Meng het poedersuiker met de cocosmelk tot een gladde glazuur. Bestrijk de cake hiermee.
8
Bestrooi met geraspte kokos.
Cocoscake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
BIBINGKA
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
BIBINGKA
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept