2 • Zeef bloem boven een ruime kom en voeg suiker, vanillesuiker, snuifje zout en zachte boter toe. Mix tot het geheel de structuur heeft van grof zand.
3 • Voeg dan één voor één de eieren toe en mix telkens goed tot ze opgenomen zijn. Voeg de zure room toe en mix op lage snelheid tot het goed opgenomen is.
4 • Voeg de grof geplette Oreo koekjes toe en meng voorzichtig met een houten lepel.
5 • Vul de papieren vormpjes in een muffinbakblik voor 2/3 met het beslag en bak in 25 min. gaar op 150° (de cakejes veren lichtjes terug als je erop drukt.)
6 • Neem na 5 min. uit het bakblik en laat verder afkoelen.
7 • Topping: Klop de boter, de (Philadelphia)room en de poedersuiker tot een glad mengsel en eindig op hoge snelheid zodat het een luchtig geheel wordt. Voeg de geplette Oreokoekjes toe en meng kort.