Zoek
PANNA COTTA VAN MARIJKE
6
10 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 BLAADJES GELATINE VAN 3 GRAM
500 ML SLAGROOM 40 % VETGEHALTE
45 GRAM KRISALSUIKER
1 VANILLESTOKJE
100 GRAM WITTE CHOCOLADE IN KLEINE STUKJES
Bereiding
1
laat de gelatineblaadjes weken in een grote kom koud water
2
spoel de pan met koud water en giet de room met de suiker erin
3
vanillestokje in 2 snijden, zwarte vanille uitschrapen, stokje en vanille bij de room doen
4
breng aan de kook tot de suiker volledig gesmolten is
5
pan van het vuur,
6
neem het vanillestokje uit de room en voeg de uitgeknijpte gelatineblaadjes erbij
7
roer tot de gelatine is opgelost
8
voeg de chocolade toe er roer tot ze gesmolten is
9
giet het mengsel in verschillende potjes1
0
laat minimum 3 uur afkoelen in de frigo1
1
Als je meer vanillesmaak wil kan je nog wat vanille-xtrakt toevoegen1
2
ja mag ook de witte chocolade weglaten
PANNA COTTA VAN MARIJKE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
maredsous-soep van marijke
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
MARIJKE'S ADVOCAAT VAN PETRA
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
apéritief le clavet van marijke
10 min
Bekijk recept
Marijke's egg pie
75 min
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept