dessert en speculoos

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen.
  • 2 Laat de boter smelten in een pannetje. Mix de speculaas tot kruimels en meng er de boter onder. Schep het speculaasmengsel op de bodem van de cakevorm en zet die in de koelkast.
  • 3 Los de blaadjes gelatine op in een beetje warm water en meng het onder de Philadelphia. Voeg het citroensap en de suiker toe.
  • 4 Klop de room op en meng hem met het kaasmengsel. Lepel dit kaasmengsel op de speculaas en zet opnieuw in de koelkast.
  • 5 Mix wat fruit voor de afwerking. Zet in de koelkast.
  • 6 Serveer: Snijd plakjes van de vorm en dresseer de coulis erover.

dessert en speculoos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept