Zoek
Peperkoek
4
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr bruine suiker
3 theelepels speculaaskruiden
1 eetl honing
1 st ei
1.5 dl water
250 gr zelfrijzende bloem
Bereiding
1
Doe de suiker, de speculaaskruiden, de honing en het ei in een kom.
2
Giet er al roerend het lauwe water bij en klop het beslag tot er geen klonters meer inzitten.
3
Zeef de bloem en meng die onder het deeg.
4
Doe dit in een beboterde bakvorm en plaats voor 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
5
let wel : lauw water gebruiken om het beslag te maken
6
eventueel de peperkoek afwerken met grove suikerkorrels
Peperkoek is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept