Zoek
Abrikozen-yoghurtcoupe
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blik abrikozen (425ml)
1 tl citroensap
250 gr volle yoghurt
3-4 el suiker
1 zakje bourbon-vanillesuiker
100 gr slagroom
evt koekjes voor de versiering
Bereiding
1
- laat de abrikozen uitlekken en vang hierbij het sap op
2
- pureer de abrikozen met het citroensap en 2 el abrikozensap
3
- breng de yoghurt op smaak met suiker en vanillesuiker
4
- klop de slagroom stijf en schep deze door de vanilleyoghurt
5
- vul de dessertcoupes in laagjes afwisselend met de roomyoghurt en de abrikozenpuree
6
- versier evt met een koekrolletje
Abrikozen-yoghurtcoupe is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min -
Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min
Nagerecht
Bekijk recept