Appelbeignets met vanillesaus

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - roer 6 el melk, de puddingpoeder en 2 el suiker tot een glad mengsel
  • 2
    - breng de rest van de melk aan de kook
  • 3
    - roer het puddingpoeder door de melk en laat ca 1 minuut op laag vuur doorkoken
  • 4
    - laat de pudding vervolgens helemaal afkoelen
  • 5
    - roer het ei, de wijn, de bloem en een snufje zout tot een glad beslag
  • 6
    - laat dit ca 10 min rijzen
  • 7
    - schil de appels en haal de klokhuizen er met een appelboor uit
  • 8
    - snijd de appelsin ca 12 ringen en besprenkel met wat citroensap
  • 9
    - verhit de olie in een pan1
  • 0
    - dep de appelringen droog, draai ze door het beslag en bak ze in porties goudbruin in de hete olie1
  • 1
    - neem de appelringen uit de pan en laat ze opeen stuk keukenpapier uitlekken1
  • 2
    - meng de kaneel met 2-4 el suiker1
  • 3
    - wentel de appelbeignets door het kaneelmengsel1
  • 4 Serveer met wat vanillesuiker en de vanillesaus.

Appelbeignets met vanillesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Appelbolletjes
25 min-
Bekijk recept