- roer 6 el melk, de puddingpoeder en 2 el suiker tot een glad mengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- breng de rest van de melk aan de kook"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- roer het puddingpoeder door de melk en laat ca 1 minuut op laag vuur doorkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- laat de pudding vervolgens helemaal afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- roer het ei, de wijn, de bloem en een snufje zout tot een glad beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- laat dit ca 10 min rijzen"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schil de appels en haal de klokhuizen er met een appelboor uit"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- snijd de appelsin ca 12 ringen en besprenkel met wat citroensap"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- verhit de olie in een pan"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- dep de appelringen droog, draai ze door het beslag en bak ze in porties goudbruin in de hete olie"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- neem de appelringen uit de pan en laat ze opeen stuk keukenpapier uitlekken"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- meng de kaneel met 2-4 el suiker"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- wentel de appelbeignets door het kaneelmengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"14. Serveer met wat vanillesuiker en de vanillesaus."}],"recipeYield":"4 "}