2 - Klop de eiwitten stijf door er geleidelijk een snuifje zout aan toe te voegen.
3 - Voeg daarna de gemalen noten toe (maar hoe een klein beetje apart om te decoreren)
4 - Plaats dit mengel in een ronde, beboterde ovenschotel. Plaats die ovenschotel au bain-marie in warm water en laat gedurende 20 à 25 minuten bakken in de voorverwarmde oven op 220°C.
5 - Breng ondertussen de melk aan de kook. Voeg daar het vanillestokje aan toe.
6 - Meng de eigelen met de kristalsuiker en meng er vervolgens de warme melk (zonder vanillestokje!) aan toe. Blijf roeren.
7 - Doe dit mengsel daarna terug in de pan en laat op een zacht vuurtje aandikken. Het mengsel is klaar als het aan een lepel blijft kleven.
8 - Doe het dan in een grote kom en laat afkoelen.
9 - Haal het eiwit uit de oven en plaats het erop. Versier met de rest van de gemalen noten.1