Flan van witloof met garnalensaus

4
55 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof het witloof gedurende 10 minuten in een steelpan met wat water . Voeg zout , peper en muskaatnoot toe . Laat uitlekken . Verwarm de oven voor op 150° . Vet vier schaaltjes in met boter . Pureer het witloof en meng met de eieren , het maiszetmeel , zout peper en de room. Giet de bereiding in schaaltjes . Gaar deze 20 minuten au bain Marie in de oven .
  • 2 Voor de saus fruit de sjalot en de wortel in de hete boter . Voeg de wijn en de Visbouillon toe . Kook tot de helft in . Voeg de garnalen en de room toe en laat vijf minuten sudderen op middelmatig vuur.
  • 3 Pureer de saus en zeef ze. Lepel wat op de bodem van de borden en garneer met roze garnalen en platte peterselie .

Flan van witloof met garnalensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met garnalensaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Flan met olijven en citroen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van peer
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarta Impossible
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept