Zoek
Gebakken aardappelen met een Italiaans tintje
2
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr gekookte aardappelen/aardappelschijfjes
1 teentje knoflook
1 kleine ui
200 gr tomaten
20 gr rucola
100 gr feta
pezo
Bereiding
1
Snijd de aardappels in schijfjes van een halve centimeter dik.
2
Pel de knoflook en hak het fijn.
3
Pel de ui, snijd in dunne reepjes.
4
Tomaten ontpitten en in kleine stukjes snijden of kerstomaatjes in vieren snijden.
5
Rucola wassen, droog deppen en in grove stukjes scheuren.
6
Verkruimel de feta.
7
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Bak de aardappelschijfjes om en om in ongeveer 6 minuten goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
8
Voeg de ui en knoflook toe en laat het ongeveer 3 minuten meebakken. Schep zo nu en dan het geheel om.
9
Vlak voor het opdienen de stukjes tomaat en rucola erdoor scheppen.1
0
Verkruimel tot slot de feta er overheen.
Gebakken aardappelen met een Italiaans tintje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept