Zoek
Asperges op Vlaamse wijze
10
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2,500 kg witte asperges
10 st. ei
0,400 kg boter
0,060 kg peterselie
Peper, zout, nootmuskaat
Bereiding
1
Gereinigde en in porties gebundelde asperges in koud licht gezouten water opzetten en aan de kook brengen.
2
Beetgaar koken.
3
Uitnemen en laten uitlekken.
4
Saus bereiden.
5
- Peterselie grofhakken
6
- Warme hardgekookte eieren pletten
7
- Boter laten smelten.
8
- Grofgehakte peterselie, geplette eieren en gesmolten boter samenvoegen en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
Asperges op Vlaamse wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept