Thaise groenten in kokossaus

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en halveer het pepertje. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groenten en de peperreepjes enkele minuten. Schenk de kokosmelk, de soja en eventueel de zoete chilisaus bij de groenten en breng aan de kook.
  • 2 Laat de groenten beetgaar worden in de kokosmelk.
  • 3 Hak ondertussen de koriander grof. Voeg citroen- of limoensap toe aan de saus en proef of er nog extra chilisaus of sojasaus aan moet worden toegevoegd. Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder.
  • 4 Bestrooi de groenten met de verse koriander en serveer.

Thaise groenten in kokossaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept