Zoek
tomaten chutney
10
120 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg tomaten
2 appelen
1 ui
50 ml cider azijn
50 ml passievruchten azijn
exta vierge olijfolie
2 laurierblaadjes
1 rood chillipepertje
1 teentje knoflook
mosterdzaadjes
cayennepeper
gemberpoeder
150 gr suiker
150 gr bruin suiker
Bereiding
1
Pel de tomaten en verwijder de pitten,snij in blokjes.
2
Schil de appels en snij eveneens in brokjes.
3
De ui snijden en deze stoven in flink wat olijfolie.
4
Voeg er vervolgens de tomaten ,gesneden knoflook en de appels bij laat even meestoven .
5
Kruiden met gemberpoeder,het gesneden chillipepertje mosterdzaadjes,snuifje zout en de peper.
6
Voeg nu de cider azijn en passievruchten azijn erbij.
7
Goed omroeren en de suiker erbij .
8
Dit geheel 90 min.laten sudderen op een laag vuurtje ,af en toe roeren.
9
Smakelijk !
tomaten chutney is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept