rode biet

4
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de ui en snijd ze in fijne halve rondes (julienne)
  • 2 snij de bietjes in schijfjes van ongeveer 2 mm dikte en daarna in juliene zelfde dikte
  • 3 schil de appel en snijd hem in fijne partjes
  • 4 smelt wat boter in een pot en maak de ui glazig
  • 5 doe de suiker erop en laat ff sudderen
  • 6 daarna blussen met de azijn
  • 7 doe er een glas rode wijn bij en doe er de rode bieten in
  • 8 ff mengen en onderzetten met wat water
  • 9 laat alles zachtjes sudderen1
  • 0 na een half uurke de fijngesneden appels erbij en laat verder stoven tot de bietjes beetgaar zijn

rode biet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept