Zoek
Gevulde kastanjechampignons uit de oven
8
25 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr kastanje champignons
1 pakje boursin knoflook en fijne kruiden
2 bosuitjes
50 gr parmezaanse kaas
75 gr veldsla of rucola
2 el balsamicoazijn
2 el olijfolie
6 kerstomaatjes gehalveerd
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Veeg de kastanjechampignons schoon met een stukje keukenpapier en breek de steeltjes eruit.
3
Snij de bosuitjes in dunne ringetjes. Hou een handje vol ringetjes achter voor de garnering.
4
Maak de Boursin in een diep bord met een vork los en meng de overige bosui erdoor.
5
Vul de champignonhoedjes met het Boursin mengsel en zet ze naast elkaar op een bakplaat. Strooi de parmezaanse kaas erover.
6
Bak de champignons in de oven in 20-25 minuten mooi bruin en gaar.
7
Klop de azijn en olijfolie in een kom tot een dressing en schep de veldsla en kersttomaatjes er luchtig door.
8
Verdeel de salade over een platte schaal of kleine bordjes en zet de champignons op de salade.
9
Tips:1
0
Deze gevulde champignons zijn warm of lauwwarm ook lekker als voorgerecht voor ca. 4 personen.
Gevulde kastanjechampignons uit de oven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept