Witloofrolletjes met geitenkaas

6
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis het witloof en haal de blaadjes uit mekaar.
  • 2 Pel het sjalotje en snipper fijn.
  • 3 Steek met een ring van 12 cm diameter 6 cirkels uit het bladerdeeg.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 5 Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg en bestrijk ze met water.
  • 6 Zet ze ongeveer 10 minuten in de oven.
  • 7 Smelt 2 el solo in een pan en fruit het sjalotje hier in aan, voeg de witloofbladeren toe en een scheutje water, kruiden met pezo.
  • 8 Als de witloofbladeren zacht zijn, laten uitlekken en afkoelen in een zeef.
  • 9 Verdeel de gietenkaas in 12 stukjes.1
  • 0 Rol 12 witloofbladeren rond de stukjes geitenkaas.1
  • 1 Leg telkens 2 rolletjes op een cirkel bladerdeeg.1
  • 2 Zet ze onder grill tot de kaas begint te smelten, dien warm op als bijgerecht bij een stukje wild.

Witloofrolletjes met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofrolletjes gevuld met comtékaas en sausje van côtes du jura
Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes in spek
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes met Meesterlyck ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes met ham en kaas
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept