Provencaalse taart

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°,Leg de deeg in de taartvorm,en bestrijk met de mosterd.Fruit de look in olijfolie en voeg er de courgetten in plakjes en de tym aan toe.
  • 2 Kruid met peper en zout .Voeg daarna enkele druppels tabasco toe .Snij de ham in reepjes en verdeel over het deeg,Leg hierop de courgetten en overgiet met het eier-room-oreganomengsel.Strooi er de geraspte kaas over en bak 20à30min in de oven .Serveer met een slaatje .Deze taart kan zowel warm als koud opgediend worden

Provencaalse taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept