Asperges met ei en gandaham

2
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water.Neem een scheutje van het kookvocht en doe in een mengkom, verrijk met wat witte wijnazijn en een draai van de pepermolen.Doe nu de tomatenblokjes, gandaham, de geplette eieren en de vers gesnipperde peterselie erbij.Smelt de boter en meng deze onder het eier/tomaat/ham mengsel schik de asperges op grote borden en schep er het 'garnituur' over. Heel lekker om te serveren als voorgerecht of als hoofdgerecht met gekookte aardappelen. Indien je het serveert als hoofdgerecht kan je 2 à 3 sneden gandaham opzij houden en achteraan op de asperges leggen. Eventueel nog saus maken 1 eierdooier loskloppen, 100gr boter smelten, peper, zout, druppel citroensap toevoegen aan het ei.Smakelijk!

Asperges met ei en gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept