asperges a la flamande anders

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren hard koken, laten afkoelen. Wit van eigeel scheiden en apart hakken. Boter klaren. Peterselie en bieslook fijnhakken.
  • 2 Eens dit gedaan is. Alle ingrediënten samenvoegen en omroeren, aanvullen met fleur de sel, zwarte peper en nootmuskaat. Opzij houden.
  • 3 Asperges in een stomer afhankelijk van de dikte krokant, sappig gaar stomen.
  • 4 Afwerking: 6 asperges p/persoon op bord schikken (liefst lang rechthoekig bord). De mengeling van ei, boter en kruiden in het midden van de asperges verdelen en er bovenop een flinke toef lekkere verse garnalen!
  • 5 Drinken met een lekkere mineraalachtige witte wijn! Smakelijk!!

asperges a la flamande anders is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept