Zoek
Auberginesalade
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 aubergines
1 tomaat
2 lente-uitjes
3 bosjes munt
5 bosjes platte peterselie
1 stuk komkommer van 5 cm
3 radijzen
1 teentje knoflook
0.5 theekopje citroensap
0.5 theekopje Solo vloeibaar
zout
Bereiding
1
Rooster de aubergines in de oven of onder de grill, ongeveer 10 minuten tot ze gaar zijn.
2
Verwijder de schil en snij het vruchtvlees in stukjes.
3
nij de overige ingrediënten eveneens in kleine stukjes en meng ze met het citroensap en de Solo.
4
Voeg dit mengsel toe aan de aubergines en prak het geheel met een vork.
5
Breng op smaak met zout.
Auberginesalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept