Auberginesalade

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de aubergines in de oven of onder de grill, ongeveer 10 minuten tot ze gaar zijn.
  • 2 Verwijder de schil en snij het vruchtvlees in stukjes.
  • 3 nij de overige ingrediënten eveneens in kleine stukjes en meng ze met het citroensap en de Solo.
  • 4 Voeg dit mengsel toe aan de aubergines en prak het geheel met een vork.
  • 5 Breng op smaak met zout.

Auberginesalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept