Zoek
Aspergetaartjes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 pak diepvries filodeeg
zout
4 eetlepels Solo vloeibaar
500 g groene asperges
4 sneetjes rauwe ham
50 g geitenkaas
zwarte peper
Bereiding
1
Laat het filodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen.
2
Snij de onderkanten van de asperges af , breng water met een snuifje zout aan de kook en kook ze in 10 minuten beetgaar.
3
Spoel de asperges in een vergiet onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
4
Halveer ze in de lengte.
5
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
6
Bestrijk 4 vellen filodeeg met Solo vloeibaar en vouw ze in de lengte tweemaal dubbel.
7
Leg de stapeltjes op een ingevette bakplaat.
8
Snij het laatste velletje filodeeg in de lengte in vieren, bestrijk de stukken ook met Solo vloeibaar en leg ze op de andere stapeltjes.
9
Leg op elk deegstapeltje een plakje ham en verdeel de asperges en geitenkaas erover.1
0
Bak de taartjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin. 1
1
Leg de taartjes op vier borden.
Aspergetaartjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Plaattaartje met asperges en ham
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Asperge-Taartjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaartje met asperges en ham
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Asperge-Taartjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept