Aspergetaartjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het filodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snij de onderkanten van de asperges af , breng water met een snuifje zout aan de kook en kook ze in 10 minuten beetgaar.
  • 3 Spoel de asperges in een vergiet onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
  • 4 Halveer ze in de lengte.
  • 5 Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • 6 Bestrijk 4 vellen filodeeg met Solo vloeibaar en vouw ze in de lengte tweemaal dubbel.
  • 7 Leg de stapeltjes op een ingevette bakplaat.
  • 8 Snij het laatste velletje filodeeg in de lengte in vieren, bestrijk de stukken ook met Solo vloeibaar en leg ze op de andere stapeltjes.
  • 9 Leg op elk deegstapeltje een plakje ham en verdeel de asperges en geitenkaas erover.1
  • 0 Bak de taartjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin. 1
  • 1 Leg de taartjes op vier borden.

Aspergetaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Plaattaartje met asperges en ham
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Asperge-Taartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Plaattaartje met asperges en ham
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaartjes
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Asperge-Taartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept